Uppdatering med anledning av pandemin

Till följd av den pågående pandemin och rådande rekommendationer och förhållningsregler har styrelsen gjort bedömningen att det tyvärr inte är genomförbart att hålla danskurser eller andra sammankomster hösten 2020. Vår bedömning är också att det inte går att inleda terminen senare under hösten, även om det skulle komma lättnader i restriktionerna. 

Styrelsen har därför beslutat att ställa in all verksamhet tills vidare

Vi avvaktar händelseutvecklingen och nya besked från myndigheter och regering, och ny bedömning görs strax före årsskiftet inför vårterminen 2021.

Välkommen till Vinslövs Bygdedansare!

Kom och lär dig dansa med oss! Upplev glädjen, gemenskapen och vänskapen. En trevligare och mer omväxlande form av motion är svår att finna!

Kom tillsammans med någon eller kom själv. Det finns kurser för dig som är nybörjare och för dig som dansat tidigare.

Vi är ca 160 medlemmar som kommer från kommunerna Hässleholm, Kristianstad och Östra Göinge, med omnejd. Vi håller till i Vinslövs Bygdegård under vår, höst och vinter. Karta >>

Varje kurskväll deltar ca 40-60 personer/per grupp.

Se mer info om föreningen under Om Oss.

 

Nya dansledare!

Trots tillfälligt avbrott i dansverksamheten hälsar vi nu Marie Eriksson och Svenne Teandersson hjärtligt välkomna som nya dansledare, som stöd åt Inger och Kurt på måndagarna! Detta ser vi fram emot när verksamheten kommer igång igen!

Danshygien

Vi värnar om våra dansdeltagare! Vi vill därför påminna dig om att tvätta händerna ofta och noggrant, med tvål och vatten - gärna flera gånger under ett danstillfälle - både för din egen och övriga dansares skull.

Tänk även på att inte bära starka parfymdofter, men att ändå upprätthålla en god personlig hygien.

Vänligen respektera de allmänna smittskyddsriktlinjerna angående individens ansvar att stanna hemma från platser och lokaler där du är nära andra människor, om du är sjuk eller har symptom på förkylning, influensa eller covid-19, för att undvika smittspridning.

Tack för visad hänsyn till dina meddansare!

Danskurser och verksamhet

Till följd av den pågående pandemin har styrelsen beslutat att ställa in all verksamhet tills vidare och föreningen kommer tyvärr inte kunna hålla danskurser under hösten 2020. Vi återkommer med besked strax före årsskiftet angående hur det blir med vårterminen 2021. 

Fler artiklar...

  1. Integritetspolicy
  2. Om oss

Registrera din e-postadress

Här kan du registrera din e-postadress, med ändamålet att ta del av utskick med medlemsinformation i form av nyhetsbrev, som skickas ut några gånger per år.

GDPR: Genom att fylla i formuläret och trycka på knappen Skicka, samtycker du till att vi lagrar uppgifterna med ändamålet utskick av nyhetsbrev, enligt ovanstående beskrivning. Du har rätt att när som helst återkalla samtycket, begära att få uppgifterna korrigerade och/eller raderade. 

* Obligatorisk uppgift