Uppdatering med anledning av pandemin

Med anledning av pandemin och nuvarande förhållningsregler måste vi fortsatt hålla dansverksamheten inställd tillsvidare. Danskurserna skjuts fram tills smittläget i samhället ligger på den nivå som myndigheterna bedömer det vara säkert och lämpligt att dansa igen, vilket det i nuläget inte finns något datum för. Detta trots att merparten av våra medlemmar och kursdeltagare numera bör ha fått erbjudande om vaccin. 

Angående årsmöte 2021:
Förutsatt att smittläget och restriktionerna tillåter det, så kommer vi preliminärt att hålla ett fysiskt årsmöte i Vinslövs Bygdegård i slutet av augusti. Om vädret tillåter det hålls det utomhus, annars inne i danslokalen.
 
Anmälan om deltagande blir obligatoriskt och av yttersta vikt för planeringen för att förhålla oss till de regler och rekommendationer som gäller då. Kallelse och ytterligare information kommer längre fram, när vi vet om det blir genomförbart.
 
 
Vi vill påminna om att samtliga inbetalda medlemsavgifter för 2020 gäller även för 2021. Ni som betalat för 2020 skall alltså inte betala ny avgift för 2021.
 
Vi kommer fortsatt att hålla er informerade angående föreningens verksamhet här på hemsidan, precis som tidigare, så ha gärna för vana att kika här då och då.
 
Vi hoppas alla på bättre omständigheter snart. Håll i, håll ut, håll avstånd och var rädda om er!

Välkommen till Vinslövs Bygdedansare!

Kom och lär dig dansa med oss! Upplev glädjen, gemenskapen och vänskapen. En trevligare och mer omväxlande form av motion är svår att finna!

Kom tillsammans med någon eller kom själv. Det finns kurser för dig som är nybörjare och för dig som dansat tidigare.

Vi är ca 160 medlemmar som kommer från kommunerna Hässleholm, Kristianstad och Östra Göinge, med omnejd. Vi håller till i Vinslövs Bygdegård under vår, höst och vinter. Karta >>

Varje kurskväll deltar ca 40-60 personer/per grupp.

Se mer info om föreningen under Om Oss.

 

Nya dansledare!

Trots tillfälligt avbrott i dansverksamheten hälsar vi nu Marie Eriksson och Svenne Teandersson hjärtligt välkomna som nya dansledare, som stöd åt Inger och Kurt på måndagarna! Detta ser vi fram emot när verksamheten kommer igång igen!

Danshygien

Vi värnar om våra dansdeltagare! Vi vill därför påminna dig om att tvätta händerna ofta och noggrant, med tvål och vatten - gärna flera gånger under ett danstillfälle - både för din egen och övriga dansares skull.

Tänk även på att inte bära starka parfymdofter, men att ändå upprätthålla en god personlig hygien.

Vänligen respektera de allmänna smittskyddsriktlinjerna angående individens ansvar att stanna hemma från platser och lokaler där du är nära andra människor, om du är sjuk eller har symptom på förkylning, influensa eller covid-19, för att undvika smittspridning.

Tack för visad hänsyn till dina meddansare!

Danskurser och verksamhet

Till följd av den pågående pandemin har styrelsen beslutat att ställa in all verksamhet tills vidare och föreningen kommer tyvärr inte kunna starta upp några danskurser förrän det bedöms vara säkert att dansa igen. Håll er fortsatt informerade här på hemsidan så att ni inte missar någonting gällande föreningen. 

Fler artiklar...

  1. Integritetspolicy
  2. Om oss

Registrera din e-postadress

Här kan du registrera din e-postadress, med ändamålet att ta del av utskick med medlemsinformation i form av nyhetsbrev, som skickas ut några gånger per år.

GDPR: Genom att fylla i formuläret och trycka på knappen Skicka, samtycker du till att vi lagrar uppgifterna med ändamålet utskick av nyhetsbrev, enligt ovanstående beskrivning. Du har rätt att när som helst återkalla samtycket, begära att få uppgifterna korrigerade och/eller raderade. 

* Obligatorisk uppgift