Kom och lär dig dansa med oss! Upplev glädjen, gemenskapen och vänskapen. En trevligare och mer omväxlande form av motion är svår att finna!

Kom tillsammans med någon eller kom själv. Det finns kurser för dig som är nybörjare och för dig som dansat tidigare.

Vi är ca 135 medlemmar som kommer från kommunerna Hässleholm, Kristianstad och Östra Göinge, med omnejd. Vi håller till i Vinslövs Bygdegård under vår, höst och vinter. Karta >>

Varje kurskväll deltar ca 40-60 personer/per grupp.

Se mer info om föreningen under Om Oss.

 

Nästa aktivitet

  • Musikfläta och underhållning med "Kjellardrängarna", 17 oktober

    Musikfläta och underhållning med "Kjellardrängarna", söndagen den 17 oktober, kl. 16:00 i Vinslövs Bygdegård.  Bandet har sina rötter i Arkelstorp och spelar traditionell irländsk och svensk folkmusik.   Medtag egen fikakorg till pausen.   Inträde 50:-   Välkomna!

Registrera din e-postadress

Här kan du registrera din e-postadress, med ändamålet att ta del av utskick med medlemsinformation i form av nyhetsbrev, som skickas ut några gånger per år.

GDPR: Genom att fylla i formuläret och trycka på knappen Skicka, samtycker du till att vi lagrar uppgifterna med ändamålet utskick av nyhetsbrev, enligt ovanstående beskrivning. Du har rätt att när som helst återkalla samtycket, begära att få uppgifterna korrigerade och/eller raderade. 

* Obligatorisk uppgift