Kom och lär dig dansa med oss! Upplev glädjen, gemenskapen och vänskapen. En trevligare och mer omväxlande form av motion är svår att finna!

Kom tillsammans med någon eller kom själv. Det finns kurser för dig som är nybörjare och för dig som dansat tidigare.

Vi är ca 160 medlemmar som främst kommer från kommunerna Hässleholm, Kristianstad och Östra Göinge. Vi håller till i Vinslövs Bygdegård under vår, höst och vinter. Karta >>

Inom föreningen finns även två stycken spelmansgrupper: "Vinslövs Bygdespelare", under ledning av Gun-Britt Stihl, samt dragspelsgruppen "Vinslövs Bygdebälgare", under ledning av Alve Talik. Respektive spelmansgrupp träffas och repeterar regelbundet och spelar då och då upp till dans på föreningens kurskvällar, fester och andra evenemang.

 

Nästa aktivitet

Registrera din e-postadress

Här kan du registrera din e-postadress, med ändamålet att ta del av utskick med medlemsinformation i form av nyhetsbrev, som skickas ut några gånger per år.

GDPR: Genom att fylla i formuläret och trycka på knappen Skicka, samtycker du till att vi lagrar uppgifterna med ändamålet utskick av nyhetsbrev, enligt ovanstående beskrivning. Du har rätt att när som helst återkalla samtycket, begära att få uppgifterna korrigerade och/eller raderade. 

* Obligatorisk uppgift