För tillfället har vi juluppehåll, men sedan hoppas vi att vi ses i januari igen! Kolla gärna in programmet för 2020 under tiden.

Vårens kurser börjar med 'Lättare kultisdans' och Påbyggnadskurs måndagen den 13 januari, samt Nybörjarkurs tisdagen den 14 januari. Se mer info under Danskurser. OBS! Notera att nya medlems- respektive terminsavgifter gäller från 2020! 

Den planerade verksamheten för 2020 med bland annat dans till olika orkestrar hittar ni under Aktiviteter.

Det finns även programblad i .pdf-format för verksamheten 2020, i två olika utföranden, som kan skrivas ut. Folder A5-format, Flygblad A6-format.

Nästa aktivitet

  • Nostalgikväll, söndagen 12 januari

    Vi ordnar en Nostalgikväll där vi dammar av danser som legat på hyllan ett tag. Vinslövs Bygdegård söndagen den 12 januari, kl. 17.00-19.30. Medtag egen fika.

Registrera din e-postadress

Här kan du registrera din e-postadress, med ändamålet att ta del av utskick med medlemsinformation i form av nyhetsbrev, som skickas ut några gånger per år.

GDPR: Genom att fylla i formuläret och trycka på knappen Skicka, samtycker du till att vi lagrar uppgifterna med ändamålet utskick av nyhetsbrev, enligt ovanstående beskrivning. Du har rätt att när som helst återkalla samtycket, begära att få uppgifterna korrigerade och/eller raderade. 

* Obligatorisk uppgift