Vi vill påminna dig om att tvätta händerna ofta och noggrant, med tvål och vatten - gärna flera gånger under ett danstillfälle - både för din egen och övriga dansares skull.

Tänk även på att inte bära starka parfymdofter, men att ändå upprätthålla en god personlig hygien.

Vänligen respektera de allmänna smittskyddsriktlinjerna angående individens ansvar att förhindra smittspridning genom att stanna hemma om du är sjuk eller har symptom på förkylning, influensa eller covid-19.

Tack för visad hänsyn till dina meddansare!

Nästa aktivitet

  • Musikfläta och underhållning med "Kjellardrängarna", 17 oktober

    Musikfläta och underhållning med "Kjellardrängarna", söndagen den 17 oktober, kl. 16:00 i Vinslövs Bygdegård.  Bandet har sina rötter i Arkelstorp och spelar traditionell irländsk och svensk folkmusik.   Medtag egen fikakorg till pausen.   Inträde 50:-   Välkomna!

Registrera din e-postadress

Här kan du registrera din e-postadress, med ändamålet att ta del av utskick med medlemsinformation i form av nyhetsbrev, som skickas ut några gånger per år.

GDPR: Genom att fylla i formuläret och trycka på knappen Skicka, samtycker du till att vi lagrar uppgifterna med ändamålet utskick av nyhetsbrev, enligt ovanstående beskrivning. Du har rätt att när som helst återkalla samtycket, begära att få uppgifterna korrigerade och/eller raderade. 

* Obligatorisk uppgift