Med anledning av rådande omständigheter angående Coronavirus/Covid-19 har styrelsen beslutat att ställa in all verksamhet för resterande del av vårterminen. Detta innefattar danskurserna och avslutningsfesten som var planerad till den 18 april.

Beslutet grundar sig på riktlinjerna från myndigheterna, samt att dansen utgör en mycket hög risk för smittspridning. Efter att beslutet fattades har myndigheterna skärpt restriktionerna ytterligare.

Vi hoppas på att kunna hålla danskurser som planerat vid höstens terminsstart i september. Håll dig regelbundet informerad här på hemsidan beträffande sommarens och höstens verksamhet framöver.

Hjälp oss sprida informationen med hjälp av "Djungeltelegrafen" om du vet någon kursdeltagare som inte nås av våra digitala kanaler. 

Nästa aktivitet

Registrera din e-postadress

Här kan du registrera din e-postadress, med ändamålet att ta del av utskick med medlemsinformation i form av nyhetsbrev, som skickas ut några gånger per år.

GDPR: Genom att fylla i formuläret och trycka på knappen Skicka, samtycker du till att vi lagrar uppgifterna med ändamålet utskick av nyhetsbrev, enligt ovanstående beskrivning. Du har rätt att när som helst återkalla samtycket, begära att få uppgifterna korrigerade och/eller raderade. 

* Obligatorisk uppgift