Beslut togs på ett extra årsmöte, om att:

Samtliga inbetalda medlemsavgifter för 2020 gäller även för 2021, samt att alla inbetalda kursavgifter för våren 2020 gäller även för våren 2021.

Ni som betalat för 2020 skall alltså inte betala ny avgift för 2021.

 

 

Avgift för danskurs per termin 

Ungdom t.o.m. 25 år 150 kr
Från 26 år 275 kr


Terminsavgift betalas alltid om du ansluter till föreningen under en hösttermin, eller om du på våren endast tänker gå en termin och inte vill betala medlemsavgift för hela året. 

Terminsavgiften skall vara betald senast till kursvecka nr. 2 på höstterminen och senast 15 februari på vårterminen!

 

Medlemsavgift för helt kalenderår

Ungdom t.o.m. 25 år 200 kr
Från 26 år 450 kr


I medlemsavgiften för helt kalenderår inkluderas avgiften för danskurser både under vår och höst.

Medlemsavgift för helt kalenderår kan endast lösas inför vårterminen och skall vara betald senast 15 februari!

 

Avgifterna betalas via:

Alt. 1. Bankgiro, Vinslövs Bygdedansare Bg: 5595-1909. Glöm inte ange både förnamn och efternamn!

eller 

Alt. 2. Swish, Vinslövs Bygdedansare nr: 123 118 41 00. Ange ändamål, förnamn och efternamn!

Gör gärna detta i god tid innan kurserna startar inför respektive termin, dock inte före årsskifte inför våren, för att underlätta kassörens arbete.

OBS! Notera ovanstående information angående att inbetald avgift för 2020 gäller även för 2021!

 

Du är välkommen att dansa så mycket du vill på alla tre kurserna, för samma peng!

Nästa aktivitet

  • Kursstart hösten 2021

    Måndagen den 18 oktober och tisdagen den 19 oktober öppnar vi för dans i Vinslövs Bygdegård igen! Nivå "Lätta danser", kl. 19:00-21:30, båda kurserna. Av praktiska skäl blir höstens kurskvällar dock lite annorlunda än det ordinarie upplägget: Alla som erlade avgift för 2020, (medlemsavgift eller kursavgift), är välkomna, utan att erlägga ny avgift. Nivån är "Lätta danser" båda kurskvällarna och det kommer inte att finnas varken nybörjarkurs eller fortsättningskurs, i höst. Byten och bytesdanser kommer att tillämpas, men för de som vill är det möjligt att dansa med samma danspartner hela kvällen.  Tiden är klockan 19:00-21:30 båda danskvällarna, och det kommer således inte att finnas någon 16:30-grupp på måndagarna, nu i höst. Måndagarna leds av Marie Eriksson och Svenne Teandersson, samt Inger Svantesson och Kurt Lidgren. Tisdagarna leds av Solveig Sjörén och Lars Blad. Danskurserna pågår till den 15:e och 16:e november. Medtag egen fika!   Tänk på att pandemin inte är över än och att det fortfarande är individens ansvar att förhindra smittspridning och vara uppmärksam på och stanna hemma vid symptom, vilket vi ber er att respektera. I övrigt är det Folkhälsomyndighetens allmänna råd, från och med 29 september, som gäller.    VÄLKOMMEN!        

Registrera din e-postadress

Här kan du registrera din e-postadress, med ändamålet att ta del av utskick med medlemsinformation i form av nyhetsbrev, som skickas ut några gånger per år.

GDPR: Genom att fylla i formuläret och trycka på knappen Skicka, samtycker du till att vi lagrar uppgifterna med ändamålet utskick av nyhetsbrev, enligt ovanstående beskrivning. Du har rätt att när som helst återkalla samtycket, begära att få uppgifterna korrigerade och/eller raderade. 

* Obligatorisk uppgift