Aktiviteter

I samband med lättade restriktioner kan vi nu anordna sammankomster som såväl danskurser som underhållning. Följande är det som är planerat:

Musikfläta och underhållning med "Kjellardrängarna", 17 oktober

Musikfläta och underhållning med "Kjellardrängarna", söndagen den 17 oktober, kl. 16:00 i Vinslövs Bygdegård. 
Bandet har sina rötter i Arkelstorp och spelar traditionell irländsk och svensk folkmusik.
 
Medtag egen fikakorg till pausen.
 
Inträde 50:-
 
Välkomna!

Kursstart hösten 2021

Måndagen den 18 oktober och tisdagen den 19 oktober öppnar vi för dans i Vinslövs Bygdegård igen! Nivå "Lätta danser", kl. 19:00-21:30, båda kurserna.


Av praktiska skäl blir höstens kurskvällar dock lite annorlunda än det ordinarie upplägget:

  • Alla som erlade avgift för 2020, (medlemsavgift eller kursavgift), är välkomna, utan att erlägga ny avgift.
  • Nivån är "Lätta danser" båda kurskvällarna och det kommer inte att finnas varken nybörjarkurs eller fortsättningskurs, i höst.
  • Byten och bytesdanser kommer att tillämpas, men för de som vill är det möjligt att dansa med samma danspartner hela kvällen. 

  • Tiden är klockan 19:00-21:30 båda danskvällarna, och det kommer således inte att finnas någon 16:30-grupp på måndagarna, nu i höst.
  • Måndagarna leds av Marie Eriksson och Svenne Teandersson, samt Inger Svantesson och Kurt Lidgren. Tisdagarna leds av Solveig Sjörén och Lars Blad.
  • Danskurserna pågår till den 15:e och 16:e november.
  • Medtag egen fika!
 
Tänk på att pandemin inte är över än och att det fortfarande är individens ansvar att förhindra smittspridning och vara uppmärksam på och stanna hemma vid symptom, vilket vi ber er att respektera. I övrigt är det Folkhälsomyndighetens allmänna råd, från och med 29 september, som gäller. 
 
VÄLKOMMEN!